About

Patrícia Puig, llicenciada en física i estudiant de meteorologia i psicologia (això darrer durant estones lliures). M’encanten els mapes i les ments. Em preocupa el canvi climàtic, la societat sense valors i els polítics sense escrúpuls.

Hidrometeoro pretén ser un blog de pensaments meteorològics. No aspira a ser l’espai del temps del telenotícies ni tampoc un butlletí de pronòstic, sinó simplement un lloc on poder exposar les meves reflexions i altres temes d’interés relacionats amb la méteo i el clima. Intentaré anar afegint fotos, vídeos i links que puguin ser interessants.

Espero que us agradi!

 

Patrícia Puig, licenciada en física y estudiante de meteorología y psicología (esto último en mis ratos libres).  Me encantan los mapas y las mentes. Me preocupa el cambio climático, la sociedad sin valores y los políticos sin escrúpulos.  

Hidrometeoro pretende ser  un blog de pensamientos meteorológicos. No aspira a ser el espacio de «el tiempo» del informativo ni tampoco un boletín de predicción, simplemente un lugar donde poder exponer mis reflexiones y otros temas de interés relacionados con la meteo y el clima.  Iré añadiendo fotos, vídeos o links que puedan ser de interés.

¡Espero que os guste!

Deja un comentario